Βασίλης Σπανούλης - Basilhs Spanoylhs Top 10 Vasilis Spanoulis Top 10 Hd Youtube - Η ομάδα βγήκε για μπάνιο.

Βασίλης Σπανούλης - Basilhs Spanoylhs Top 10 Vasilis Spanoulis Top 10 Hd Youtube - Η ομάδα βγήκε για μπάνιο.. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Sto Limani Gia Panta O Basilhs Spanoylhs Ananewsh Symbolaioy Pentapostagma
Sto Limani Gia Panta O Basilhs Spanoylhs Ananewsh Symbolaioy Pentapostagma from www.pentapostagma.gr
Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο βασίλης σπανούλης μέσα από το λογαριασμό του στο instagram μετά από 20 περίπου χρόνια στην ενεργό δράση παίζοντας στη. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του…

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

«το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. See more of βασίλης σπανούλης on facebook.

Basilhs Spanoylhs H Allagh Poy Ekane Sthn Emfanish Toy Kai H Antidrash Ths Olympias Xopsonidoy Fthis Gr
Basilhs Spanoylhs H Allagh Poy Ekane Sthn Emfanish Toy Kai H Antidrash Ths Olympias Xopsonidoy Fthis Gr from image.fthis.gr
Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς.

Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video). Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι».

Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ.

Basilhs Spanoylhs 8a Ginei Gia Ekth Fora Pateras Pagenews Gr
Basilhs Spanoylhs 8a Ginei Gia Ekth Fora Pateras Pagenews Gr from cdn.pagenews.gr
Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν.

Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook